login
Inicia sessió

register
Registra't

Res gran s'ha fet al món sense passió, princesa.

No ser suficient

Aquestos dies lluny de la quens'ha convertit en la meva rutina poden ser una gran oportunitat per a meditar sobre tot això.

Amb un poc de sort, podré lliurar-me de tota eixa inseguritat que envolta tot el que té que veure amb tu i amb el pensar constantment que no soc el suficientment bona per a tu.

És pensar amb un futur i m'entra el pànic. T'estàs convertint en algú important per a mi i això em fa por. Tothom em diu que em deixe portar, però sóc físicament incapaç de deixar de pensar 10.000 vegades abans d'actuar.

Cada vegada tinc més clar que he donat tant de mi en les meves relacions anteriors que potser, encara que ho intenti amb totes les meves forces, no seré capaç de fer-te feliç.

I necessite aquestos dies per a poder arreglsr això, perquè si, estic sumament cansada de que em facin mal, però tu no et mereixes de cap de les maneres quedar-te amb les sobres del que un dia vaig ser.

Vaig a intentar fer-ho el millor que puga durant el temps que puguis aguantar-me.

Espere estar a l'altura i que tot això valga la pena, sigui el quensigui i arribe on arribe.

Et mereixes que, al menys, et faci sentir la meitat del que tu em fas sentir a mi.

De nou, gràcies.

Comentaris (2)24-12-2016 02:41:34Allò que no te nom

miquelpubill1936miquelpubill1936 blog, 24-12-2016 18:25:54

bonic.

(Anònim), 06-01-2017 22:15:27

Hola, m'agradaria que veiessiu el meu blog i opinessiu, us deixo l'adreça: https://oursecretissafe.blogspot.com.es/2016/11/els-monstres-tambe-sagnen.html?m=1
PD: Escrius mb

Escriu un nou comentari:

Comentari extern

Nom:


Registrar-me a flog.cat

Usuaris registrats

Usuari de flog.cat:

Contrasenya: