La Pableta
per en 6 Març 2014
2,418 Vistes

Quan estiguis llest.

Quan ja no et quedi res pendent del passat.

Quan trobis el que has estat buscant.

Quan et decideixis, aquí estaré.

Vull que estiguis segur que estàs fent el que realment vols fer. 

 

Necessito puguis venir a mi, i estar segur que és la decisió correcta. Si no és així, encara que no ho facis, d'alguna manera jo seré sempre teva, i tu seràs sempre meu, estem units d'una manera que ens supera.

Et vas tornar part de mi.

 

Em vas explicar totes les teves pors, em vas deixar conèixer els teus dimonis i tot i així t'estimo, perquè aquest és el veritable afecte, el que va més enllà del superficial, el que cala els ossos, el que s'alimenta del dolent també.

 

Vull que tornis si m'estimes com dius, sense excuses, només sent tu. Si t'animéssis a ser feliç amb mi, podria tornar a creure que l'amor si pot durar.

I si no et decideixes, si mai és suficient perquè prenguis el coratge i donis un pas endavant, tens que saber que mai vaig voler alguna cosa tant, mai vaig pensar que algú pogués tenir-me d'aquesta manera.

No vull estar esperant, però sense voler ho faig, la teva gravetat m'atrau i em porta a llocs que no sabia que podia conèixer.

Vull que sàpigues que si vols, et mereixes i pots ser feliç. I si em preguntes, m'agradaria veure't ser feliç al meu costat, tota la vida.

Publicat a: Reflexions
miquel pubill
molt bonic,felicitats
6 Març 2014
Marcel
A mi també m'agrada!!! I bon dia de la dona!
8 Març 2014