La Pableta
per en 29 Novembre 2013
1,792 Vistes

No crec que et pases per aquí molt a sovint, ni que et pares a pensar en algun moment de la teva vida que se n'ha fet de mi, però a voltes em fas falta.

 

A vegades trobo a faltar la manera en que veies el món i la manera en que deies les coses, mig cridant. A vegades em fa falta sentir com reies o veure la manera com et mosegaves el llavi.

 

A vegades em pregunto si penses amb el nostre passat, amb els dies i sobretot, les nits, que vam passar junts.

 

Fa més de 5 o 6 mesos que no se res de tu. No sé si has canviat, si segueixes sent tant fidel a les teves conviccions i valors o si simplement la meva estança per la teva vida et va marcar un poc.

 

No se si utilitzes el que vam passar junts per per no cometre els mateixos erros o si alguna vegada pronuncies el meu nom per a exemplificar o maleïr.

No se si recordes que alguna vegada vaig formar part de la teva vida, ni so alguna vegada ibtentes resisitir la temptació de tornar a parlar amb mi. No se si puc arribar a tornar a ser algú important.

 

Voldría dir-te que a voltes, només a voltes, et trobo a faltar i estaria disposta a fer el que sigui per tornar a formar part de la teva vida.

 

A voltes, em trague l'orgull i marque el teu número de telèfon, perquè encara el tinc guardat en la memòria.

 

A voltes em sento estúpida per tot el que et vaig fer passar i estaría tota l'eternitat demanan-te perdò.

 

A voltes, quan algú em parla malament de tu, moro un poc per dins, perquè se que la majoría no ha viscut el que vam viure nosaltres.

 

A voltes tinc por, molta por, de trobar-te inesperdadament i no poder contindre les llàgrimes.

 

A voltes crec que has marcat massa la meva vida, i tu ni tan sols ho saps.

 

Et demano, siusplau, que algun dia tornis, per poder començar de 0.

 

Perdona per ser tan dèbil i patètica, però una vegada vaig sentir que mereix lluitar per les persones que valen la pena i si tu no siguessis una d'elles, no voldría fer-ho.

Siusplau, perdona'm per no ser tan forta com tu.

 

Per favor, torna.

Publicat a: Reflexions
Ness
Molt sentit
29 Novembre 2013
miquel pubill
...i té sentit.
29 Novembre 2013