La Pableta
per en 20 Novembre 2013
1,367 Vistes

La veritat, mai havia sentit aquesta necessitat per algú, mai havia acceptat que era propietat d'un altre.

Suposo que vaig projectar totes les meves pors i els meus problemes en tu, vaig fer que la meva vida girés al teu voltant.

Vaig voler sentir-me útil i vaig interpretar malament la paraula "amor".

Sé que vaig cometre errors, però el més gran va ser donar per suposat que jo significava el mateix per tu.

El pitjor de tot va ser sortir de sobte d'aquesta bombolla que vaig crear.

Per fí me'n vaig donar compte de que tot el que em deia la gent era real, que no em conveníes, i no et culpo, és difícil estimar, potser un dia creus que t'estimes a algú i només és simple ànsia de companya.

L'error va ser intentar que no marxessis, lluitar per una persona que no compartía la teva manera de veure el món i, sobretot, que no et tractava com una parella, sinò com un passatemps.

No vaig a mentir-te, a vegades trobo a faltar alguna conversa, alguna dosi de realitat, moments, gestos... Totes eixes tonteríes que guardo a la memòria.

No vull admetre-ho, però em vas marcar d'una manera inexplicable i a dia d'avui encara segueix comparant certes coses amb tu, sempre seràs un exemple tant bo com dolent. I no, no vull dir-te amb tot això que encara t'estimo, ni res per l'estil, perquè a voltes, per casualitat miro fotos teves i sento que res d'això ha passat, que el meu cervell ha borrat quasi tot el que significaves per mi, a voltes pareix que mai t'he conegut.

El que vull dir-te amb tot això és que a voltes fas mal, però que encara certo certa tendresa al recordar-te.

Volia dir-te que t'he perdonat i oblidar els mals moments i espero que qualsevol dia tu faces el mateix i esborris el rencor. Sempre seras algu important, a les bones i a les dolentes, encara que ja no estigues aquí.

Jo estaré disposada a ajudar-te sempre, si un dia decideixes tornar.

Fins prompte, darling.

Publicat a: Reflexions
miquel pubill
hi han focs que mai s´apaguen
20 Novembre 2013
Ness
fins i tot fan mal quan els penses
20 Novembre 2013